måndag 31 december 2012

Tips Förätt Räkor Räkbakelse

Ett recept Jag hittade för många år sedan i en tidning (kommer inte ihåg vilken)som är otroligt lyckad att bjuda på är denna
Räkbakelse!
Ingredienser 4 port.

12 skivor formfranska
(tryck ut runda ringar med ett glas)
Ca 1 1/2 dl vispad grädde
ca 1 dl majonäs (man kan själv ta efter smak)
1/2 finhackad rödlök
en bit finhackad purjolök
finhackad dill (efter smak)
kalles kaviar (efter mak)
Rör ihop allt och smeta på alla lager och låt stå i 24 timmar.
Garnera runt om med krossade ostbågar
På toppen kan man dekorera med räkor, stenbitsrom, citron och dill.

Smaklig spis!
Denna kommer att vara på Vår nyårsmeny.

Bilden tillhör oss Vill du låna ange var den kommer ifrån.

1 kommentar:

  1. Hur många våningar med formfranska ska man ha? :)/Kristina

    SvaraRadera